<%@language="VBScript"%> Dobrodosli na prezentaciju Liberalnog saveza Crne Gore
Program
Struktura
Istorijat
Liberali u Parlamentu
Liberali u Republickoj Upravi
Liberali u Lokalnoj Upravi
Zene Liberali
Mladi Liberali
Mitinzi
Izdavastvo
Foto Arhiva
Postavite Pitanje
Anketa
LSCG za vasu stranicu
Vasa Pisma
LSCG Shop
Linkovi
Arhiva
Liberali u Dijaspori
   

mapa posjetioca

Volimo te Crna Goro. We love you Montengro

Dobrodosli na prezentaciju Liberalnog saveza Crne Gore Welcome to the internet presentation of The Liberal Alliance of Montenegro

Poštovani posjetioci,
Dobrodošli na internet prezentaciju Liberalnog saveza Crne Gore.

Na ovim stranicama se nalazi veliki dio aktivnosti, djelovanja, programa, projekata i planova u dosadašnjem i budućem radu Liberalnog Saveza.
Možete pregledati arhivu LS, koristeći link "Istorijat", i preko priloženih dokumenata se upoznati sa njegovim 13-o godišnjim putem od osnivačke (1990) do današnje 2003. godine.

Preko linkova u sekciji "Struktura", možete saznati funkcionisanje LSCG-a kao političke organizacije, uloge konstukcionih tijela, i upoznati se sa Rukovodstvom, Predstavnicima, i članstvom. Na odjeljku "Program" možete pročitati o Liberalnoj Demokratiji, kao vidu demokratskog nastojanja kojem LSCG teži da usmjeri Crnu Goru.

Na stranicama "Pristupnica", "Donacije" možete da aktivno podržite naš rad i djelovanje. U daljem pregledu sajta, na par stranica, možete da kažete svoje mišljenje ili uputite pitanja Liberalnom Savezu.

Na stranicama "Novosti" možete pročitati o aktuelnostima u LSCG-u, a na odjeljku "Saopštenja" zvanične stavove Liberalnog Saveza. Na naslovnoj stranici "Aktuelnosti" ćemo Vas objavještavati o aktuelnostima iz Crne Gore, a koja direktno dotiču Liberalni Savez i njegove programe i rad.

Prezentacija trenutno broji preko 600 stranica i biće u stalnoj izgradnji do konačnih 2.000-e, a takođe planiramo izgradnju Engleskog izdanja. Molimo Vas da nam ukažete na eventualne tehničke propuste putem e-mail-a na kojem ste takođe dobrodošli za nove ideje i sugestije.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo i pozdravimo naše članove i simpatizere, koji svojom podrškom, radom i djelovanjem, čine Liberalni Savez Crne Gore.

Želimo Vam prijatno krstarenje internet prostorom Liberalnog Saveza.

Srdacan pozdrav,
Liberalni savez Crne Gore


vrh


Copyright © Liberalni savez Crne Gore, 2003
Prezentacija je izasla 14.marta.2003 godine 

<%DisconnectDB()%>