<%@language="VBScript"%> Liberalni Savez Crne Gore - ujedinjena opozicijaUjedinjena Opozicija
svi tekstovi

Predsjednicka Kampanja 2003


LSCG se neće vratiti u parlament, susreti lidera opozicije biće nastavljeni, vjerujemo da će aktivnosti svih opozicionih stranaka suštinski biti usaglašene i okrenute samo ka zajedničkom cilju - Rušenju režima na izborima

Kampanje          Rekli su

Ujedinjena Opozicija

Miodrag Živković - Liberalni savez odlučio da zajedničkom djelovanju opozicije kaže stop i krene drugim putem

(Podgorica, Vijesti, 12. Novembar 2003. godine) - Liberalni savez odlučio je da zajedničkom djelovanju opozicije kaže stop i krene drugim putem, izjavio je sinoć politički lider te partije Miodrag Živković. On je kazao da je Mali kabinet juče analizirao i izrazio nezadovoljstvo zajedničkim nastupom opozicionih stranaka.

- LS nije krivac za to i neće tražiti krivca. Jednostavno, ukupni efekat zajedničkog opozicionog djelovanja nije bio dobar - kazao je Živković u intervjuu televiziji MBC. Prema njegovim riječima, LS kreće drugim putem.

- U odnosu na aktuelnu vlast, LS će se, kao i do sada, ponašati opoziciono 100 odsto. Istovremeno na bilateralnom planu zadržaćemo dobru i kvalitetnu saradnju sa opozicionim strankama i sarađivati od situacije do situacije, kada se za to ukaže potreba - rekao je Živković.

On je kazao da LS smatra da ne treba da bude vezan za neki akt koji može određenu stranku da dovede u težek položaj.

- To je bio čitavo vrijeme slučaj sa LS - ocijenio je Živković.

Podgorica, Vijesti, 12. Novembar 2003. godine

 


vrh

 

Copyright © Liberalni savez Crne Gore, 2003