Pristupnica

Internet uclanjenje

Novi clanovi mogu iskoristiti mogucnost internetskog pristupa Liberalnom savezu Crne Gore.
Novi clanovi koji se nalaze u Crnoj Gori, takodje mogu popuniti pristupnicu i sacekati poziv od Odbora Liberalnog saveza Opstine u kojoj zive, i potom poci i licno uplatiti clanarinu i preuzeti clansku kartu.
Svaka internet aplikacija se dostavlja na e-mail adresu Opstine koju je korisnik naznacio kao mjesto zivljenja.
Korisnici koji u svojim Opstinama nemaju aktivne Opstinske Odbore, mogu se javiti na kontakt podatke svoga mjesta, koje ce naci na kontakt stranicl i time
dobiti upustva za najblizi Opstinski Odbor.

Novi clanovi koji se nalaze van granica Crne Gore, imaju mogucnost potpunog pristupa Libralnom savezu preko stranica internet prezentacije. Kako u nemogucnosti da licno ostvare svoje zelje, njima posvecujemo posebnu
paznju i dajemo sljedece informacije.
Popunite "Pristupnica" formular potrebnim podatcima i posaljite ga. Dobicete automatsku povratnu informaciju na e-mail adresu sa podatcima koje ste upravo popunili. ( u slucaju nereakcije od Liberalnog saveza molimo javite nam se na lscg.info@cg.yu jer bi u tom slucaju bio u pitanju tehnicki propust ili nedostupnost na mrezi)
Vas formular ce biti prosljedjen Opstinskom Odboru mjesta kome rodjenjem pripadate (izuzev adesa prebivalista u Crnoj Gori od Vase strane naznacena drugacije).
Potom, izvrsite uplatu godisnje clanarine: popunite formular na stranicama donacije, izaberite nacin Vase uplate, svotu (45 eura), i na ponudjenom prostoru napisite naznaku "novi clan" ili shodno potrebi za one koji to vec jesu "produzenje clanstva".

Molimo Vas da pazljivo napisete podatke na oba formulara kako bi informacije mogle biti uspjesno razmjenjene i efikasne.
Po zavrsetku prijemne procedure, clanstvu koje boravi u inostranstvu, poslacemo clansku kartu preporucenom postom na ime i adresu koju ste naznacili u pristupnici.

Novi clanovi sa prebivalistem u Srbiji, placaju godisnju clanarinu u iznosu od
12 eura i pristup mogu da izvrse bankovno ili ziralno na racune stranke. Preuzimanje clanske karte se mora izvrsiti licno ili putem postanske posiljke
uz doplatu troskova u iznosu od 10 eura.
        


vrh

 

Copyright Liberalni savez Crne Gore, 2003