Pristupnica

Kako postati clan ?

Dobrodosli !
Clanom Liberalnog saveza Crne Gore moze postati svaki gradjanin sa navrsenih 18 godina.
Svaki gradjanin koji prihvati program, nacela i Statut Stranke srdacno je dobrodosao da uclanjenjem u Liberalni savez podrzi ili ucestvuje u njegovom ostvarivanju.
Clanstvom u Liberalni savez Crne Gore clan moze podrzavati njegove programe i djelovanje prepustajuci aktivnu ulogu samim strukturama stranke, ili po naklonjenosti, i sam direktno ucestvovati u kreiranju i ostvarivanju politike stranke.
Na samom clanu je da po slobodnoj volji odredi kako nivo tako i intezivitet svoje aktivnosti.

Clan Liberalnog saveza Crne Gore moze postati samo pojedinac koji nije clan druge politicke partije u Crnoj Gori ili Srbiji i Crnoj Gori.

Clan Liberalnog saveza ostvaruje mogucnost da bude informisan o samom radu stranke, i srdacno pozivamo nase clanstvo da se za potrebne informacije obrate Odborima Liberalnog saveza u opstinama u kojima zive.
Takodje se nadamo da ce ova prezentacija biti od pomoci i ispuniti dio svoje uloge kao informativnog sredstva za clanove i simpatizere Liberalnog saveza Crne Gore.
Nadajmo se da ce u nekoj buducnosti Liberalni savez imati mogucnost ponovnog izdavanja partijskog glasila "Liberal" cije je zadnje izdanje izaslo 30. Dec. 1998. godine, sa brojem 235, a kojim bi razmjena informacija bila potpunija.
Clanstvo koje se nalazi van Crne Gore, moze zatraziti da pored ponudjenih informacija na internet prezentaciji, bude informisano i putem e-mail pisama na licnoj adesi. U planu smo da za ove potrebe izvrsimo i direktno prijavljivanje na e-mail listu, o cemu cemo vas blagovremeno obavjestiti na stranicama LSCG prezentacije.

Clan Liberalnog saveza Crne Gore placa godisnju clanarinu koja isnosi 12 eura.
Poslije upoznavanja sa potrebnim podatcima pri Odboru Liberalnog saveza Opstine u kojoj se vodi, clan je duzan da plati naznacenu svotu.
Slijedi izdavanje clanske karte Liberalnog saveza Crne Gore, koja ima sopstveni broj na jednoj stranici a na drugoj podatke o korisniku.
Clanstvo tece od dana izdavanja i jasno je naznaceno na clanskoj karti.

Novo clanstvo koje se nalazi van granica Crne Gore, i granica Srbije i Crne Gore, placa godisnju clanarinu u iznosu od 45 eura. Clanstvo van granica Crne Gore ima mogucnost za uplatu clanarine na vise nacina i vise informacija o internet aplikacijama mozete procitati da ponudjenom linku.

Zelimo i Vama i nama ostvarenje svih zelja i snova, i pozdravljamo Vas u zelji da budete dio Liberalnog saveza i srecnijeg Crnogorskog sjutra.


        


vrh

 

Copyright Liberalni savez Crne Gore, 2003