Pristupnica

Produzenje clanstva

Clanovi Liberalnog saveza Crne Gore produzavaju svoje clanstvo pri Liberalnom savezu uplatom godisnje clanarine.
Produzenje clanstva se moze izvrsiti direktnom uplatom u nekoj od LSCG kancelarija ili mogucnostima opisanim na ovim stranicama; bankovnom, ziralnom ili uplatom preko kreditne kartice.

Clanovi koji se nalaze van granica Crne Gore, imaju mogucnost produzenja clanstva preko stranica internet prezentacije. Kako u nemogucnosti da licno ostvare svoje zelje, njima posvecujemo posebnu paznju i dajemo sljedece instrukcije.
Popunite "Pristupnica" formular potrebnim podatcima i posaljite ga. Dobicete automatsku povratnu informaciju na e-mail adresu sa podatcima koje ste upravo popunili. ( u slucaju nereakcije od Liberalnog saveza, molimo javite nam se na lscg.info@cg.yu jer bi u tom slucaju bio u pitanju tehnicki propust ili nedostupnost na mrezi)
Vas formular ce biti prosljedjen Opstinskom Odboru mjesta kojem rodjenjem pripadate (izuzev adesa prebivalista u Crnoj Gori od Vase strane naznacena drugacije).
Potom, izvrsite uplatu godisnje clanarine: popunite formular na stranicama donacije, izaberite nacin Vase uplate, svotu (45 eura), i na ponudjenom prostoru napisite naznaku "produzenje clanstva" i navedite broj svoje clanske karte.

Molimo Vas da pazljivo napisete podatke na oba formulara kako bi informacije mogle biti uspjesno razmjenjene i efikasne.

Clanstvo sa prebivalistem u Srbiji, placa godisnju clanarinu u iznosu od
12 eura i produzenje mogu da izvrse bankovno ili ziralno na racune stranke.

Neplacanje godisnje clanarine se smatra nevoljnoscu za dalje clanstvo pri Liberalnom savezu.
        


vrh

 

Copyright Liberalni savez Crne Gore, 2003